Despre noi

Cine suntem?

TERITEX este o afacere de familie, infiintata in 1978, cu sediul principal în Nottinghamshire, UK. In 1998 am deschis fabrica din Iasi, Romania. Compania este specializata in producerea unei largi game de produse textile promotionale, personalizate conform cerintelor clientilor, fiind preocupata permanent de extinderea portofoliului de produse cu care să vina in intampinarea clientilor.


Teritex-Romania a devenit unul din cei mai cunoscuti producatori romani de produse personalizate prin jacuard, broderie, etc.. Produsele personalizate reprezinta o metoda eficienta de promovare a imaginii firmei sau clubului dumneavoastra. Aceste produse pot constitui parte integranta din uniforma angajatilor dumneavoastra, comercializate ca produse casual sau pot fi imaginea emblematica a cluburilor sportive pe stadioane sau in magazine specializate.


In tot acest timp Teritex Romania s-a extins si a castigat in portofoliul sau clienti cu nume importante din randul cluburilor de renume din tara: POLITEHNICA IASI, RAPID BUCURESTI, CRAIOVA, UTA ARAD, UNIVERSITATEA CLUJ, FRF, etc, dar si pe piete de desfacere internationale din UK, Germania, Italia, Franta, Suedia, Olanda, Finlanda si Canada.
Va asteptam si pe voi sa construim impreuna imaginea care sa va propulseze numele si succesul!